Címünk: 1119 Budapest, Leiningen út 47. Telefon: 206-4037 vagy mobil: 06-20-936-2726 Nyitvatartás: hétfő-péntek, 8:30-17:00h
Garancia
Cégünk az általunk végzett munkákra teljes körű garanciát vállal. A javításaink időt állóak, és gyakorlatilag az autónk élete végéig kifogástalanok maradnak. Ha a javított alkatrészeket nem éri külső mechanikai hatás (baleset, nem rendeltetésszerű használat, stb) az alkatrész élettartamáig garanciát biztosítunk rá.
A hegesztett alkatrészek minőségbiztosítása
Az autójavításban is ma már az egyik legfontosabb szempont a vevői elégedettség. Ennek alapfeltétele a magas színvonalú munkavégzés, ami kiváló minőséggel is párosul. Éppen ezért a Műanyag Service célul tűzte ki, hogy eleget tesz az ISO 9001:2000 követelményeinek, amely tanúsítja, hogy a vállalkozás alkalmas a szolgáltatás kifogástalan elvégzésére.
Hatály és alkalmazási terület
A hegesztésre vonatkozó előírásokat alkalmazni kell a hőre lágyuló műanyag alapanyagú gépjármű-alkatrészek építése, átalakítása, javítása és karbantartása során. Az utasításban szereplő hegesztő eljárás: Hőlég-hegesztés.
A hegesztési eljárás az alábbiak szerint alkalmazható: A hegesztő tevékenységet folytató cégnek meg kell felelnie a személyi és tárgyi feltételeknek.

Személyi feltételek

Hegesztőszemélyzet: A hegesztést, mint különleges folyamatot, kizárólag műanyaghegesztésre kiképzett szakember hajthat végre. E követelményrendszer olyan hegesztési eljárással foglalkozik, ahol a hegesztő szaktudása jelentősen befolyásolhatja a hegesztett kötés minőségét. A hegesztők kézügyességét és szakmai ismereteit csak akkor lehet folyamatosan fenntartani, ha az adott hegesztő folyamatosan azzal a hegesztési tevékenységgel foglalkozik, amelyre minősítése kiterjed. A hegesztéssel kapcsolatos munkák minősége a hegesztő (hegesztést végző személy) szakértelmétől, felkészültségétől függ. Éppen ezért rendkívül lényeges tényező, a hegesztett alkatrész minőségére nézve az a képesség, ahogyan a hegesztő szóban vagy írásban megadott utasításokat képes követni, és ugyanilyen lényeges a szakmai ismereteinek megléte is. A hegesztőtől elvárható, hogy megfelelő gyakorlati tapasztalat és szakmai tudás birtokában legyen a hegesztési módszerekkel, anyagokkal és a biztonsági követelményekkel kapcsolatban.

Hegesztési koordináció felelősség
Az alkatrész hegesztési felelőse biztosítja a társasági szintű hegesztéssel kapcsolatos gyártás, kivitelezés, és hegesztéssel kapcsolatos tevékenységek végrehajtását, az MSZ EN 719 "Hegesztési felügyelet, Feladatok és felelősség" című szabvány követelményeit figyelembe véve. A hegesztési felelős felügyeli a technológia vizsgálatok lefolytatását, a hegesztéssel foglalkozó személyzet ellátását a szükséges hegesztési utasításokkal.
<